افرادی که طبع مواد غذایی برای آنها دارای اهمیت زیادی است و از سمتی هم از برنج های هندی مصرف میکنند معمولا به دنبال آن هستند تا بفهمند که طبع برنج هندی گرم است یا سرد. البته که بخش زیادی از این افراد معمولا به طبع مواد غذایی حساس هستند؛ پس درواقع آنها باید با طبع مواد غذایی که هر روزه مصرف میکنند آشنا باشند که برنج های هندی میتواند یکی از مهم ترین آنها باشد.

طبع برنج هندی چیه؟
سرد و خشک!
برنج های هندی و همانطور که میدانید جزو برنج های وارداتی هستند که عمدتا هم در نوع باسماتی میباشند. برنج های هندی وارداتی عمدتا دارای طبع سرد و خشک هستند که یعنی برخلاف برنج های شمال به مانند طبع برنج طارم هاشمی که معتدل و حتی رو به گرم هستند میباشد.
پس باید بدانید که برنج هندی میتواند برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند اذیت کننده باشد.
مصرف برنج هندی برای افراد دارای طبع سرد چه مشکلاتی را به همراه دارد؟
در بالا گفتیم که طبع برنج هندی سرد و خشک است و برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند میتواند اذیت کننده باشد. ولی مصرف برنج هندی برای این افراد چه مشکلاتی را به همراه دارد؟
مصرف این برنج برای این افراد میتواند باعث مشکلاتی به مانند نفخ و دل پیچه شوند.
همچنان مشکلات گوارشی به مانند اسهال و استفراغ را نیز میتواند برای آنها به همراه داشته باشد.
چگونه طبع برنج هندی را گرم کنیم؟
بعضی از افراد و بنا به هر دلیلی میخواهند تا حتما از برنج هندی استفاده کنند و این درصورتی است که با مزاج آنها سازگار نیست؛ از سمت دیگر هم ممکن است که به خاطر یکسری از مواردی مجبور به مصرف برنج هندی باشند؛ در این لحظه شما میتوانید از طریق روش های مختلفی اقدام به گرم کردن طبع برنج کنید که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
- اضافه کردن زعفران: یکی از دلایل اضافه کردن زعفران به غیر از مزایای زیادش خوش عطر و خوش طعم کردن برنج به خاطر گرم کردن طبع برنج است. درواقع میتوان گفت که میتوانید از زعفران به عنوان یک مصلح استفاده کنید.
- استفاده از ادویه های گرم: ادویه هایی مثل زیره زرد چوبه و گل میخک نقش مصلح را برای برنج دارند و میتوانند به گرم کردن طبع برنج هندی کمک کنند.
- اضافه کردن شوید: جدای از طعم بینظیری که شوید به برنج میدهد میتواند به گرم کردن طبع آن هم کمک کند. اگر شما به پلو شوید علاقه دارید این روش میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
- استفاده از خرما: اگر اهل استان هرمزگان باشید احتمالا اسم غذای محلی برنج دیشو را شنیده اید؛ این غذای محلی از برنج و خرما تهیه میشود. خرما هم دارای طبع گرم است و شما میتوانید با ترکیب آن با برنج هندی طبع آن را گرم کنید.
- استفاده از سبوس گندم: سبوس همان پوسته روی گندم است. این سبوس را شما میتوانید پودر کنید و روی برنج بریزید. یادتان باشد که سبوس ها علاوه بر اینکه مصلح برنج هستند مزایای زیادی را برای مقاوم کردن استخوان ها نیز دارند.
- مصرف با خورش گرم: یک سری از خورش ها دارای طبع گرم هستند که برای مثال میتوان به فسنجون یا قیمه اشاره کرد. کافی است که فقط برنج هندی خودتان را با این حورش ها میل کنید تا طبع سرد برنج هندی شما را اذیت نکند.
- مخلوط کردن با برنج های شمالی: در بالا گفتیم که بعضی از برنج های شمالی دارای طبع معتدل رو به گرم هستند. پس شما میتوانید با ترکیب برنج هندی با برنج های شمالی که طبع معتدل رو به گرم دارند تا حدودی از سردی طبع آن کم کنید.
نتیجه گیری
در پست طبع برنج هندی گرم است یا سرد متوجه شدیم که طبع آن سرد و خشک میباشد و حالا دیگر شما میتوانید برای مصرف یا نحوه مصرف آن تصمیم گیری کنید.
همینطور اگر به طبع سرد برنج هندی حساس هستید ولی به هر دلیلی قصد مصرف آن را دارید میتوانید آن را با مواردی مثل ادمیه های گرم خوش گرم زعفران و دیگر روش های معرفی شده در این پست مصرف کنید.
منبع: یوتیوب دانستنی های تغذیه و سلامتی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طبع برنج هندی گرم است یا سرد؟ + راه های معتدل کردن" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طبع برنج هندی گرم است یا سرد؟ + راه های معتدل کردن"، کلیک کنید.