
به گزارش خبرگزاری جیروحالا پژوهشگران اعلام کرده اند با استفاده از آنتی بادی های بدن او موفق به ساخت یکی از اولین پادزهرهای مصنوعی فراگیر علیه مارهای سمی شده اند؛ دستاوردی که می تواند جان هزاران نفر را در کشورهای فقیر نجات دهد.
فریدی: از کما تا کشف علمی
فریدی در سال ۲۰۰۱ نخستین نیش مار سمی را به بدن خود وارد کرد؛ شروعی که او را تا آستانه مرگ و چهار روز کما پیش برد. اما او دست نکشید. طی سال ها بدن خود را به میدان نبردی علیه سم های مرگبار مارهایی چون کبرای آبی مامبای سیاه تایپان کرایت و… تبدیل کرد.
او می گوید: «مارها می خواهند مرا بکشند من می خواهم زنده بمانم. رابطه مان خیلی ساده است.»
از فداکاری فردی تا انقلابی در پزشکی
دستاورد بزرگ این پروژه زمانی شکل گرفت که جیکوب گلنویل مدیرعامل شرکت زیست فناوری Centivax با فریدی تماس گرفت و گفت: «تو همون کسی هستی که دنبالش بودم. ما به خونت نیاز داریم.»
با بررسی خون فریدی پژوهشگران آنتی بادی های خاصی کشف کردند که توانایی خنثی سازی سم چندین گونه مار را دارند. این آنتی بادی ها به همراه دو ترکیب دیگر یک “کوکتل” ساختند که در موش ها توانست سم ۱۳ گونه مختلف مار از آسیا آفریقا استرالیا و آمریکا را به طور کامل خنثی کند.
آزمون انسانی و تولید جهانی
پژوهشگران اکنون در حال آزمایش این کوکتل در سگ هایی هستند که در استرالیا دچار مارگزیدگی شده اند. هدف نهایی انجام آزمایش انسانی و ساخت پادزهر جهانی با قیمت مناسب برای کشورهای کم درآمد است.
گلنویل برآورد می کند که بازار جهانی پادزهر مار حدود ۶۰۰ میلیون دلار در سال است اما بین ده ها پادزهر مختلف تقسیم شده. او امیدوار است با یک پادزهر همه کاره بتوان سهم عمده ای از این بازار را به دست آورد و جان بسیاری را نجات داد.
فریدی که حالا مدیر دپارتمان خزندگان در سنتی وَکس است درباره این موفقیت گفت: «باورم نمی شد. حس خوبی دارم که می دانم برای بشریت کاری کرده ام.»
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مارها او را ۲۰۰ بار گزیدند، اما حالا او جان انسان ها را نجات می دهد!" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مارها او را ۲۰۰ بار گزیدند، اما حالا او جان انسان ها را نجات می دهد!"، کلیک کنید.