ابتلای 6 نفر به تب کریمه کنگو در این استان

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب نیوز :

رییس گروه بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته 77 مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون 6 مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رییس گروه بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام ها گسترش می یابد، اما در دام ها علایم خاصی را ایجاد نمی کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رییس گروه بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علایم بیماری پدیدار می شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علایم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می شود.

وی ادامه داد: در سال 1402 نیز 77 مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز 5 مورد مبتلا به تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن ها آلوده شده اند.

رییس گروه بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ابتلای 6 نفر به تب کریمه کنگو در این استان" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ابتلای 6 نفر به تب کریمه کنگو در این استان"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه