جیرو/کردستان معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: کردستان یک استان قرآنی است. استعدادهای بی شماری در این زمینه هستند و میزبانی از سی وهشتمین جشنواره قرآن و عترت فرصت بزرگی برای این استان است.
مرحله دانشگاهی سی وهشتمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به صورت حضوری و در قالب جشنواره درون دانشگاهی به میزبانی دانشگاه کردستان به کار خود پایان داد.
در این مراسم، کلانتری – معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم – گفت: شاید هیچ وقت بشر به اندازه امروز به قرآن محتاج نبوده و تا امروز تا به این حد از ایسم های مختلف سرخورده نبوده، زیرا امروز در غرب چیزی از بنیان ها و خانواده نمانده و باقی مانده آن نیز در حال فروریختن و نابود شدن است.
او ادامه داد: این سرخوردگی در همه حوزه ها دیده می شود. هیچ وقت در جهان، شکاف اقتصادی به این حد وجود نداشته است. این اقتصاد معیوب باعث شده است در حالی که کشوری برای حفظ نظام بازار محصولات خود را به دریا می ریزد یا به آتش می کشد، در سوی دیگر کره زمین میلیون ها نفر از گرسنگی رو به مرگ هستند. بشر امروز محتاج لنگری است که در این جهان متلاطمی که خود ساخته، یاریش کند و به آرامش و سکون برساند و این لنگر، قرآن است.
وی بیان کرد: میل و انس به قرآن در دنیا روبه افزایش است، حتی در میان کسانی که مسلمان نیستند، احساس نیاز به این ملجا و پناهگاه را می بینیم و در چنین شرایطی باید این معارف ناب را در قالبی کاربردی به دنیا ارایه کنیم.
کلانتری اضافه کرد: فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه کردستان، مروجان فرهنگی هستند که باید از ظرفیت شان برای اعتلای فضای فرهنگی دانشگاه ها استفاده شود. در دانشگاه کردستان، کانون ها و تشکل های فرهنگی و قرآنی فعالی وجود دارد.
پایان خبر جیرو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "امروز قرآن لنگر رسیدن بشر به سکون است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "امروز قرآن لنگر رسیدن بشر به سکون است"، کلیک کنید.