به گزارش جیرو لرستان ، دکتر مریم کوشکی با اعلام این خبر گفت : در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان 1402_403 از 15 اسفند سال 1402 تا 4 فروردین 1403، با برنامه ریزی صورت گرفته توسط گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه 26 هزار و 858 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته است.
وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی 635 مورد بوده و 101 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی، پلمب شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه، مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شده 21 هزار و 604 کیلوگرم بوده است، گفت: در راستای سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل 34 هزار و 469 مورد بازرسی انجام شده است.
دکتر کوشکی تعداد نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه و ارسال به آزمایشگاه 256 مورد اعلام کرد و اظهار داشت: در زمینه رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه تخلفات بهداشتی 414 مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی 30 هزار و 284 مورد بوده و هزار و 274 مورد نیز نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی صورت گرفته است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه فعالیت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط در استان به صورت مستمر تا پایان طرح ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و شکایات مردمی در این راستا، شماره 190 پاسخگوی همشهریان گرامی خواهد بود.
46
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "26 هزار و 858 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان " هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "26 هزار و 858 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان "، کلیک کنید.