محمدعلی نژاد:
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم افزود: بخش عمده ای از ظرفیت های انجمن های علمی باید صرف ترویج فناوری شود تا بتوانند در بدنه دانشجویان امیدبخشی کرده و به وسیله توسعه فناوری در کشور می توان ایجاد شغل کرده و مسایل را حل کرد.
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری جیرو، سجاد محمدعلی نژاد در اجلاس معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها گفت: با تفاهم معاونت فناوری و معاونت فرهنگی وزارت علوم، ایجاد ارتباط انجمن های علمی با پارک های و علم و فناوری و مراکز رشد در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.
وی افزود: برنامه های مختلفی برای ایجاد ارتباط انجمن های علمی با پارک های و علم و فناوری در ماه های گذشته انجام شد که برگزاری اولین دوره رویداد روشنا برای معرفی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی فعال در زمینه فناوری و ترویج فناوری از جمله این اقدامات بود.
معاون فناوری وزارت علوم با اشاره به اینکه تلاش ما شکل گیری دانشجویی است که به نیروی انسانی نخبه، دانا و ماهر نزدیک شود، اظهار کرد: ما در کنار آموزش رسمی به توانمندسازی نیز می پردازیم که بخش عمده ای از این مسیر در ارتباط با فعالیت های فرهنگی شکل می گیرد.
وی ادامه داد: اگر فردی به دنبال ورود به عرصه فناوری و دانش بنیان است، در ابتدا باید از ایده و نوآوری برخوردار بوده و توانایی تشکیلات مدیریتی داشته باشد همچنین باید از هوش هیجانی برخوردار باشد که به آسانی با بیرون ارتباط برقرار کرده و بازاریابی کند که هدف ما حمایت از این دسته از دانشجویان در عرصه فناوری است.
محمدعلی نژاد افزود: تشکل های دانشجویی برای انجام فعالیت های گروهی و خلق ایده های جدید برای حل مسیله، بهترین افرادی هستند که می توانند به این سمت و سو حرکت کنند و باید اقدامات انجمن ها و تشکل های دانشجویی ساختار نظام مند داشته باشد تا خروجی برنامه ها موجب افزایش توانمندی دانشجویان برای حل مشکلات جامعه پس از فارغ التحصیلی باشد.
وی با تاکید بر افزایش تعامل و ارتباط مجموعه های دانشجویی با حوزه های مرتبط و واحدهای فناوری، تصریح کرد: در برنامه های راهبردی وزارت علوم نیز بر این موضوع تاکید شده است و علاوه بر توسعه توانمندی های فردی دانشجویان، شکل گیری گروه های فعال دانشجویی برای پاسخ به نیازهای فناورانه جامعه را دنبال می کنیم.
او مراکز نوآوری و کارآفرینی را کوچک ترین واحدهای فناور دانست و ادامه داد: شیوه نامه جدیدی در حال ابلاغ است که در آن پنج نوع مرکز کارآفرینی و نوآوری تعریف شده است که در آن، واحد بر اساس نیاز یک دستگاه شکل می گیرد و مراکز کارآفرینی می تواند توسط دانشجویان در دانشگاه ها تشکیل شود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم افزود: بخش عمده ای از ظرفیت های انجمن های علمی باید صرف ترویج فناوری شود تا بتوانند در بدنه دانشجویان امیدبخشی کرده و به وسیله توسعه فناوری در کشور می توان ایجاد شغل کرده و مسایل را حل کرد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ظرفیت انجمن های علمی باید صرف ترویج فناوری شود/ تصویب بودجه اختصاصی برای انجمن های علمی" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ظرفیت انجمن های علمی باید صرف ترویج فناوری شود/ تصویب بودجه اختصاصی برای انجمن های علمی"، کلیک کنید.