کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای

رییس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛

کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای

رییس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکمل‌ها طی سال‌های اخیر گفت: پرکردن شکاف تغذیه‌ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده از علل این امر است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری جیرو، ریحانه اکبریان با بیان اینکه تعداد فزاینده مجوز‌های صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده‌ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل‌های تولید داخل است، اظهار کرد: در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل‌ها در کشور بیشتر است.                               

وی افزود: با توجه به وسعت و تنوع جامعه هدف، نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.

به گفته وی انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به ویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکی‌استخوان، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه