جیرو/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از رشد ۳.۵ برابری پذیرش دانشجوی بینالمللی در دانشگاه تبریز طی دوسال گذشته خبر داد.
صفر نصراللهزاده، سه شنبه، ۲۹ خردادماه در نشست خبری گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۴۰ نفر دانشجوی بینالمللی پذیرش شده بود که در دو و نیم سال اخیر با رشد ۳.۵ برابری به ۲۱۰۰ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: دانشگاه تبریز یکی از دانشگاههای مهم و تاثیرگذار نه در شمالغرب کشور بلکه در ایران و در سطح ملی است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۴ هزار دانشجو که حدود ۵۰ درصد آمار آن متعلق به بانوان است در این دانشگاه تحصیل میکنند، گفت: ۴۰ درصد به دانشجویان تحصیلات تکمیلی اختصاص مییابد.
نصرالهزاده با بیان اینکه ۲۱۰۰ نفر دانشجوی خارجی در این دانشگاه به تحصیل مشغول هستند، افزود: این دانشگاه دارای دو پردیس تبریز و ارس و سه دانشکده اقماری است.
رئیس دانشگاه تبریز ادامه داد: دانشگاه تبریز دارای ۸۰۰ نفر عضو هیئت علمی است که کار ساماندهی امور دانشگاه را بر عهده دارند.
وی افزود: بر اساس ارزیابیها ۱۶، ۲۵ و۵۰ پژوهشگر به ترتیب در لیست دانشمندان یک درصد، دو درصد، و دو درصد یکساله قرار گرفتهاند که در مقایسه با دانشگاه تهران از لحاظ دانشمندان یک درصد و دو درصد دانشگاه تبریز ۲.۲ برابر آن است.
وی با بیان اینکه بالای ۱۰۰ محقق پسا دکتری در دانشگاه در زمینههای مختلف فعالیت میکنند که بخش قابل توجهی از پیشرفتها مدیون آنها است، اظهار کرد: در سطح کشور ۱۱ دانشمند پر ارتباط با صنعت وجود داشت که دو دانشمند از دانشگاه تبریز بود.
نصرالهزاده گفت: ۶۲ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در دانشگاه به فعالیت مشغول بود که در دولت سیزدهم این تعداد به ۱۱۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان مستقر رسیده و ۶۰ شرکت نیز پشت خط هستند که از رشد سه و نیم برابری برخوردار است.
رئیس دانشگاه تبریز بیان کرد: این دانشگاه در دولت سیزدهم از مرکز رشد به پارک علم و فناوری رسیده است و در تلاشیم تا تمام ظرفیت خود را برای گسترش فناوری در سطح دانشکده حتی در اتاق اساتید گسترش دهیم.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه تبریز بر اساس ارزیابی وزرات علوم دومین دانشگاه فعال در زیست بوم فناوری شناخته شده است.
وی ادامه داد: براساس رتبه شانگهای دانشگاه تبریز طی یکسال گذشته ۲۰۰ پله در ابعاد جهانی صعود کرده و از رتبه ۹۰۱ تا ۱۰۰۰ به ۷۰۱ تا ۸۰۰ دنیا رسیده است.
وی با بیان اینکه در رتبه بندی تایمز ۱۰۰ پله صعود کردهایم، افزود: برای اولین بار دانشگاه تبریز وارد رتبه بندی کیو اس شد که این رتبه بندی بر اساس ارزیابی کارفرمایان، اشتغال فارغ التحصیلان، دانشجویان بین المللی، اساتید بین المللی، پایداری دانشگاه و … بود که در رتبه ۵۵۲ دنیا قرار گرفتهایم.
نصرالهزاده اظهار کرد: در بین دانشگاههای جامع کشور دانشگاه تبریز بر اساس نظام رتبه بندی کیو اس بعد از دانشگاه تهران در رتبه دوم کشور قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم مبنی بر این شد که طرح جدید شروع نشود و پروژههای نیمه تمام تکمیل شود، گفت: برای دانشکده تحصیلات تکمیلی مکانیک در سفر رئیس جمهور ۵۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که امیدواریم به زودی این پروژه را به اتمام برسانیم.
وی به پروژههای نیمه تمام دانشگاه اشاره کرد و افزود: خوابگاه متاهلین کرکج و ۸۶۰ واحد خوابگاهی در ارتباط با طرح جوانی جمعیت در دستور قرار گرفته است.
وی ادامه داد: اگر ۸۰ درصد امکانات بودجه ۱۴۰۲_۱۴۰۳ و مولد سازی محقق شود پروژههای نیمه تمام دانشگاه تکمیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه تبریز به اراضی خلعت پوشان اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه برای توسعه خود به همکاری همه نیاز دارد به ویژه شهرداری که اگر همکاری صورت نگیرد خود ما هم لطمه میبینیم،شهرداری طبق طرحهای خود انتظاراتی از دانشگاه دارد که انجام آن در قالب گفتوگو و توافق دوطرفه امکان پذیر است.
وی افزود: جادهای که شهرداری مدنظر دارد احداث کند از تاسیسات ما عبور میکند، عمده درسهای دانشکده کشاورزی به صورت عملی بوده و در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان انجام میشود باید طبق نقشه این عملیات انجام شود.
وی بیان کرد: مسئولین شهر و دستگاههای مرتبط در این موضوع باید صورت مسئله را ارائه دهند تا ما هم برای آن مسئله جوابگو باشیم.
نصرالهزاده ادامه داد: بدون اطلاع دانشگاه اجرای پروژه کلان در مجموعهی دانشگاهی مشکلات و ناهنجاریهای متعددی ایجاد میکند.
پایان خبر جیرو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رشد ۳.۵ برابری پذیرش دانشجوی بین المللی در دانشگاه تبریز طی دوسال گذشته" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رشد ۳.۵ برابری پذیرش دانشجوی بین المللی در دانشگاه تبریز طی دوسال گذشته"، کلیک کنید.